top of page
  • Writer's pictureBella Blamey

Kuinka luon yritystilin Amazon?


Mikä on Amazon Business -tili?


Yritykset voivat ostaa tavaroita ja palveluita Amazonista käyttämällä ainutlaatuista Amazon Business -tiliä. Tavalliseen Amazon-tiliin verrattuna se tarjoaa lukuisia etuja, kuten halvemmat kustannukset, aiempien ostosten seurannan ja helpomman laskutuksen. Vaikka Amazon-yritystilin avaaminen on ilmaista, käyttäjillä on mahdollisuus lisätä tiettyihin premium-palveluihin, kuten Business Prime Shipping ja Amazon Business Analytics.


Yleensä kaikenkokoiset yritykset voivat säästää paljon aikaa ja rahaa tehdessään ostoksia Amazonissa käyttämällä Amazon-yritystiliä. Pienet yritykset voivat myös saada lisää ominaisuuksia päivittämällä Business Prime -tiliin. Sinun on oltava osa valtuutettua yritystä tai organisaatiota, jotta voit saada Amazon Business -tilin. Tämä ei ole kaikkien saatavilla oleva ohjelma; saatat joutua esittämään yritystäsi koskevat asiakirjat.


Kuinka perustaa Amazon-yritystili


Amazon Business -tilin luomiseksi sinun on ensin rekisteröidyttävä uudelle Amazon-käyttäjäprofiilille ja täytettävä erilaisia ​​yritystietoja, kuten yrityksesi nimi tai henkilökohtaiset yhteystiedot. Lisäksi sinun on toimitettava pankkitili tai luottokortti, jotta sitä voidaan käyttää laskutukseen.


1. Siirry viralliselle Amazon-sivustolle ja napsauta Luo Amazon-yritystili.


2. Täytä nyt yrityksesi nimi ja osoite. Kun olet täyttänyt kaikki nämä tiedot, napsauta Jatka.


3. Tämän jälkeen sinun on määritettävä maksutapa. Luottokortit ja pankkisiirrot ovat hyväksyttyjä maksutapoja. Kun olet valinnut haluamasi maksutavan, napsauta Jatka. Tämän jälkeen sinun on määritettävä maksutapasi. Luottokortit tai pankkisiirrot ovat hyväksyttyjä maksutapoja. Napsauta Jatka, kun maksutapasi on valittu.


4. Kun olet tarkistanut tilauksesi, napsauta Lähetä. Sen jälkeen olet valmis ja Amazon-yritystilisi on valmis käytettäväksi. Voit antaa muille luvan rekisteröidä omia käyttäjiään. Markkinointituotteet ja niiden käyttämät maksujärjestelmät voivat olla rajoitettuja.

Kasvata liiketoimintaasi Amazon Intian avulla.


Amazon India tukee aina nousevia yrityksiä. Heti kun kirjaudut Amazon Intiaan, voit hyödyntää lukuisia resursseja ja kasvumahdollisuuksia. Lisäksi saat apua joka vaiheessa, jotta pääset nopeasti uudesta myyjästä tunnettuun brändiin. Amazon on tietoinen siitä, että kahdella ihmisellä ei ole samoja tarpeita kuin sinulla. Tästä syystä Amazon Asiakapalvelun tarjoaa sinulle pääsyn lukuisiin yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityihin ohjelmiin, joiden avulla voit aloittaa yrityksesi laajentamisen. Aiheeseen liittyvä haku


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Opi vaihtamaan Amazon-tilejä?

Elämme maailmassa, jossa jokaisella ihmisellä on koko ajan kiire, niin paljon, ettei heillä ole aikaa huolehtia askareistaan. Saatat olla...

コメント


bottom of page