top of page
  • Writer's pictureBella Blamey

Amazon Wi-Fi-yhteysongelmia Echon kanssa

Amazon Echo -laitteet ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa ja syy siihen on myös pätevä. Siinä on Amazonin pilvipohjainen äänipalvelu nimeltä Alexa, ja miljoonia laitteita on jo myyty. Yksi tämän tuotevalikoiman tärkeimmistä myyntivalteista on se, että voit ohjata kodinkoneitasi ja monia muita tärkeitä asioita, kuten musiikin soittamista, päivittäisen uutisannoksen saamista ja niin edelleen. Echo-laitteet ovat epäilemättä valtava askel kohti kehitystä kohti kodin älykkyyttä ja tietoa helposti saatavilla ilman puhelinta tai tietokonetta ennen etsimistä.


Kun sanomme Amazon Wi-Fi -yhteysongelmat, se tarkoittaa Echo-laitteita tai Fire TV -tikkuja tai niin edelleen samasta luokasta. Amazon Wi-Fi-yhteysongelmien vianmäärityksessä on noudatettava muutamia alla annettuja vinkkejä:


Yksi tärkeimmistä tarkistettavista asioista on se, että Echo-laitteen ja langattoman reitittimen välinen etäisyys ei ole niin suuri. Yritä pitää kaksi laitetta enintään 30 metrin etäisyydellä toisistaan.


● Echo-laite, jota ei yhdistetä, on tarkistettava. Jonkinlainen keskeytys keskellä, kuten mikroaaltouuni, itkuhälyttimet ja muut elektroniset laitteet voivat haitata saumatonta yhteyttä.


● Tarkista fiksusti, johtuuko ongelma Echo-laitteesta vai langattomasta reitittimestäsi. Tarkistamalla, onko reititin ja siitä juurtunut Wi-Fi-yhteys yhdistetty muihin laitteisiin, auttaa sinua ymmärtämään, onko ongelma langattomassa reitittimessäsi vai kaikulaitteessa.


● Yhteysongelmien esiintyminen useissa laitteissa samanaikaisesti on oltava verkkopalveluntarjoajan syy. Siinä tapauksessa ongelman korjaaminen on erittäin vaikeaa ennen kuin verkkopalveluntarjoaja on korjannut sen.


Niin kauan kuin kaikupiste syttyy, sinun ei tarvitse huolehtia korjauksista tai huollosta. Wi-Fi-yhteysongelmia voi ilmetä myös Echo Dotissa, jos reitittimen salasana on äskettäin vaihdettu. Sinun on syötettävä uusi salasana ja asetettava se Echo-laitteellesi, ja se yhdistetään.


Jos sinulla on ongelmia yllä olevien vaiheiden noudattamisessa, soita Amazon asiakaspalvelu ja pyydä lisäneuvoja.


Aiheeseen liittyvä haku


9 views0 comments

Recent Posts

See All

Opi korjaamaan Amazon Prime Video Error 7136 ja sen syyt

Amazon Prime Video on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista ympäri maailmaa. Kuvittele, että olet vihdoin valinnut katsottavaa Amazon Prime -videosovelluksessa selattuasi tuhansia saatavilla olev

Opi Amazon Prime -salasanan nollausprosessi

Suoratoistopalvelu, joka sisältää rajattoman kokoelman uusimpia ja trendikkäitä elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja ja tuhansia muita viihdyttäviä palveluita. Tämä tilauspohjainen suoratoistopalvelu m

Kuinka korjata Amazon-tili - kirjautuminen ei onnistu

Amazon-tili on erittäin tärkeä asia monille asiakkaille ja myyjille monista eri syistä. Joillakin asiakkailla on tilauksia tai Amazon maksaa luottoja, joita he tarvitsevat, kun taas pääsyn menettämine

  • Facebook
  • Twitte
  • Pinteres
  • Instagram

Thanks for submitting!

© 2035 by Design for Life.
Powered and secured by Wix

bottom of page