top of page
  • Writer's pictureBella Blamey

Opi korjaamaan Amazon Prime Video Error 7136 ja sen syyt


Amazon Prime Video on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista ympäri maailmaa. Kuvittele, että olet vihdoin valinnut katsottavaa Amazon Prime -videosovelluksessa selattuasi tuhansia saatavilla olevia elokuvia ja TV-ohjelmia, mutta yhtäkkiä videon toiston aikana huomaat, että videota ei voida toistaa. Tarkastellessasi virheilmoitusta huomaat, että virhe 7136 näkyy. Pääviesti, joka on näytettävä, on "Videoa ei voi toistaa". Virheviesti ehdottaa, että et pysy kyseisellä näytöllä ja yritä toistaa video uudelleen, jotta videon toistoongelma voidaan korjata. Ainoa asia, jota voidaan napsauttaa, on "OK" näkyvän virhekoodin alla. Alla olevassa artikkelissa mainitaan muutama parhaista ratkaisuista, jotka ovat lähes 100 % varmoja ratkaisemaan ongelmasi. Jos ne eivät auta, pyydä apua Amazonin tuki imiltä tai Amazonin asiakaspalvelulta.

Monet ihmiset ympäri maailmaa rakastavat katsoa sisältöä Amazon Prime Videossa, ja on todella turhauttavaa saada toistovirhe sen jälkeen, kun olet vihdoin valinnut katsottavan. Siitä huolimatta, jos virhe on tapahtunut asianmukaisten varotoimien jälkeen, sinun on mentävä eteenpäin ja yritettävä löytää parannuskeino. Tämä artikkeli on omistettu tekemään samoin, ja sinun on oltava tietoinen ratkaisuista ja suoritettava prosessit oikein:


● Yksinkertaisin ratkaisu tähän ongelmaan on Internet-yhteytesi tarkistaminen. Tarkista, toimiiko Internet-yhteytesi alun perin, ja siirry sitten tarkistamaan Internet-yhteytesi nopeus. Jos sinusta tuntuu, että Internet-yhteytesi nopeus on hidas, yritä muodostaa yhteys johonkin muuhun Wi-Fi-verkkoon tai odota, että Internet toimii täysimääräisesti. Toiseksi, voit yrittää päivittää Amazon Prime Videon älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai televisiossa. Vihdoinkin, jos Amazon Prime -video ei toimi jollakin tietyllä laitteella, sinun on valittava yrittää toistaa sama video jollakin toisella laitteella. Sen avulla yksinkertaisimmat ratkaisut katetaan kokonaan.

● Tyhjennä kaikki Amazon Prime Video -sovelluksen tiedot ja sovellusvälimuisti, ja prosessi vaihtelee alustasta toiseen. Esimerkiksi Android TV:ssä sinun on löydettävä "Asetukset" ja sen jälkeen "Kaikki sovellukset". Etsi Amazon Prime Video ja napsauta sitä. Kun teet niin, huomaat, että edessäsi on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten vaihtoehto "Pakota pysäytys", "Poista päivitykset" ja niin edelleen. Kaikista näistä vaihtoehdoista sinun on yritettävä löytää "Tyhjennä tiedot" ja "Tyhjennä välimuisti", joiden on oltava Käytetyt tallennustila -osiossa. Tyhjennä molemmat ja kirjaudu takaisin Amazon Prime Video -tilillesi ennen kuin yrität toistaa videota.

● Joskus virhe 7136 kohdataan, jos olet yhteydessä VPN-verkkoon ja tietty sisältö, jota yrität katsella, ei ole saatavilla alueella, johon olet yhteydessä. Yritä tässä tapauksessa poistaa VPN käytöstä millä tahansa Amazon Prime Video -laitteellasi.

Amazon Prime Video -sovelluksen päivitysten poistaminen mistä tahansa laitteesta, josta yrität käyttää sitä, on vielä yksi vaihtoehto, mutta se aiheuttaa paljon erilaisia ​​​​muita ongelmia, minkä vuoksi tämä menetelmä ei ole paras. Jos sinulla on muita ongelmia, ota yhteyttä Amazon Asiakaspalvelu tai Amazon-tukeen.


Aiheeseen liittyvä haku


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Opi Amazon Prime -salasanan nollausprosessi

Suoratoistopalvelu, joka sisältää rajattoman kokoelman uusimpia ja trendikkäitä elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja ja tuhansia muita viihdyttäviä palveluita. Tämä tilauspohjainen suoratoistopalvelu m

Amazon Wi-Fi-yhteysongelmia Echon kanssa

Amazon Echo -laitteet ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa ja syy siihen on myös pätevä. Siinä on Amazonin pilvipohjainen äänipalvelu nimeltä Alexa, ja miljoonia laitteita on jo myyty. Yksi tämän

Kuinka korjata Amazon-tili - kirjautuminen ei onnistu

Amazon-tili on erittäin tärkeä asia monille asiakkaille ja myyjille monista eri syistä. Joillakin asiakkailla on tilauksia tai Amazon maksaa luottoja, joita he tarvitsevat, kun taas pääsyn menettämine

  • Facebook
  • Twitte
  • Pinteres
  • Instagram

Thanks for submitting!

© 2035 by Design for Life.
Powered and secured by Wix

bottom of page